Meteen op de hoogte van de laatste snelle routes? Dan is de TomTom Go Professional 520 Europa iets voor jou. Als je met de bedrijfswagen onderweg bent naar een belangrijke afspraak, wil je natuurlijk niet te laat komen. Dit systeem helpt je om zo snel mogelijk op plek van bestemming te komen.

Het navigatiesysteem is voorzien van een 5 inch scherm en geeft je nuttige informatie voor vrachtwagens, bussen en bestelbussen. In een handomdraai bereken je eenvoudig de meest geschikte routes en de verwachte aankomsttijd. Hiervoor geef je je maximale snelheid, het gewicht van je voertuig en vracht in. Met de verkeers- en flitsinformatie kun je bovendien voorkomen dat je een bekeuring oploopt. Dit systeem is eenvoudig te updaten via draadloos internet. Een kabel is dus niet meer nodig.

Lees verder

Laatst bekende prijs: €229,95
Vind de laagste prijs
Meteen op de hoogte van de laatste snelle routes? Dan is de TomTom Go Professional 520 Europa iets voor jou. Als je met de bedrijfswagen onderweg bent naar een belangrijke afspraak, wil je natuurlijk niet te laat komen. Dit systeem helpt je om zo snel mogelijk op plek van bestemming te komen.

Het navigatiesysteem is voorzien van een 5 inch scherm en geeft je nuttige informatie voor vrachtwagens, bussen en bestelbussen. In een handomdraai bereken je eenvoudig de meest geschikte routes en de verwachte aankomsttijd. Hiervoor geef je je maximale snelheid, het gewicht van je voertuig en vracht in. Met de verkeers- en flitsinformatie kun je bovendien voorkomen dat je een bekeuring oploopt. Dit systeem is eenvoudig te updaten via draadloos internet. Een kabel is dus niet meer nodig. Vind de laagste prijs

Product

Fabrikantcode 1PN5.002.07
Garantie 2 jaar
Garantietype Carry-in-garantie
Merk TomTom

Fysieke eigenschappen

Breedte 14,2 cm
Diepte 1,9 cm
Gewicht 0,512 kg
Hoogte 9,1 cm
Ingebouwde dashcam Nee
Kleur Grijs
Maximale accu/batterijduur 2 h

Connectiviteit

Type verbinding Bedraad

Scherm

Reflectie scherm Glanzend
Resolutie breedte 480 px
Resolutie hoogte 272 px
Schermdiagonaal 5 "

Geheugen

Geheugenkaartlezer Ja
Totale opslagcapaciteit 16 GB
Type geheugenkaart Micro SD

Kaarten

Geïnstalleerde kaarten Ja
Geïnstalleerde landen Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland
Kaartdekking Europa
Kaartmateriaal uitbreidbaar Ja
Kaartupdates via wifi (auto navigatie) Ja
Periode van gratis kaartupdates Levensduur van apparaat

Navigatie en verkeersinformatie

Coördinatennavigatie Nee
Flitspaalverklikker Ja
Gesproken aanwijzingen Ja
GLONASS Nee
Navigatie voor type voertuig Auto, Vrachtwagen
Nuttige plaatsen POI (Autonavigatie) Ja
Periode flitspaalverklikker Gratis levenslang
Quick GPSfix Ja
Rijbaanbegeleiding Ja
Routes inladen mogelijk Ja
Verkeersinformatie functie Ja
Verkeersinformatie via Smartphone (GPRS)

Communicatie

Handsfree bellen Ja
Spraakbesturing Ja
Toont smartphone berichten Ja